Kurator Karl Olav Segrov Mortensen formidler Lise Schønbergs Hummer og kanari

Private omvisninger / kunstpause

Ønsker du å samle vennegjengen eller bedriften din til en litt annerledes kveld? Hva med en KUNSTPAUSE? Vi tilbyr private omvisninger med forfriskninger for bedrifter, lag, foreninger og vennegrupper i en av våre utstillinger.
>

Å se på kunst i et fellesskap, med rom for ulike innspill, gir opplevelsen en ekstra dimensjon . Våre formidlere tilpasser omvisingen ut fra ønsker og nivå av interesse/kunnskap om kunst.  Museet tilbyr også verkstedaktiviteter som står i sammenheng med aktuell utstilling.

Priser:

Omvisning med servering: kr 1750,– + entré pr. person (kr. 80,- pr. person)
Omvisning med servering (helg): kr 2500,- + entré pr. person
Omvisning med verksted: 4000,- + entré pr. person

Pausetilbud, julebord-kickoff, vertskap?

Ta med kollegaer for en fin felles opplevelse. En perfekt start på kvelden med noe godt i glasset og berikende input formidlet av fagfolk. Vi tilpasser arrangementet slik at dere får den piffen dere trenger for veien videre, og beliggenheten midt i sentrum gjør veien kort til neste stopp.

Har bedriften gjester utenbysfra kan museet tilby en passende ramme for underholdning og bevertning, og vise frem lokale og regionale kunstnere.

Ikke minst er et museumsbesøk en ypperlig Kunstpause i timene mellom konferanseslutt og middag om kvelden. Hva med å tilby en apertif og sjelelig påfyll etter en lang dag på jobb?

Utdrikningslag, bursdag, stevnemøte?

Ingen anledning er for stor eller liten for kunst! Den helt spesielle opplevelsen ved å bli forklart kontekst, høydepunkter fra kunstnerens liv, verkene satt i en sammenheng – det er noe å ta med seg videre i livet. Ta med venninnegjengen og se både moderne og historiske verk, kos dere med forfriskninger og fingermat, og få en meningsbærende, oppbyggende samling. Vi kan også tilby den vordende brud med følge å male sitt eget bilde, eller andre tilpassede verkstedet.

Bestilling:

Maks antall pr. gruppe: 30 personer
Varighet for kun omvisning: 1 time
Varighet for omvising med verksted: 2 timer

Ta kontakt via epost formidling@skmu.no eller telefon 38 07 49 00. Bestilling bør helst foreligge en uke i forveien. Vennligst oppgi følgende i bestillingen:
• Ønsket innhold (omvisning eller omvising med verksted)
• Dato og klokkeslett
• Antall personer