Åpningshelg med moro for hele familien!

Åpning av GRAND PRIX.

Velkommen til åpning av GRAND PRIX. En konkret og fabulerende kunstutstilling for hele familien, midt i forbrukersamfunnet Kristiansand.

Denne helgen blir det full fres og masse moro for store og små!

Grand Prix er en utstilling, et eksperiment og en lek om samfunnet vi lever i, skapt av kunstneren Pelle Brage. Her inviterer vi voksne og barn inn i en verden av skulpturer, tegninger, spill, kostymer, verksteder og arrangementer.

Aktivitetene og opplevelsene i utstillingen kretser rundt en stor, brun klump man kan krype inn i, og under en himmel av fargerike, klumpete skyer. Kanskje vil dere møte på Superverten som kan utfordre dere til å lage ting? Kan hende vil der kjøre en runde i direktørens bil, ha lekekrig, eller kle dere ut sammen i vår familiedrakt?  I Grand Prix finnes ingen fasit for hva dere kan og vil gjøre. Men hva syns dere er viktig, og hvordan skulle dere ønske at det kunne være?

Pelle Brage (f. 1978) er dansk og bor med sin familie i Høvåg utenfor Kristiansand. Han har lenge jobbet med prosjekter der han bruker kunsten som et sted for å samle folk og i fellesskap tenke høyt om det samfunnet vi lever i. For mer info: http://skmu.no/upcoming/grand-prix/

PROGRAM LØRDAG
Kl 14:
Offisiell åpning med servering og tale.
Åpen utstilling. Superverten er til stede.
Lekekrig. Kjør direktørens bil. Prøv familiedrakten.
Bygg ditt drømmeland i BARNAS Kunstmuseum m.m.

Kl 15.30
Orkesteret År og dag kommer fra Danmark og spiller en helt ny komposisjon for anledningen.